Biologische en Vegan CHOCOLA PUUR 70% Met stukjes biologische AARDBEI | Limited Edition! | BIO ECO Pure Chocolade uit Noord-Zweden! BEAN TO BAR (van boon naar reep)
Wie kan deze verrukkelijke pure chocolade weerstaan? Met de hand gemalen cacaobonen die worden omgetoverd tot 70% chocolade met Zweedse aardbeien, en dat allemaal biologisch?
Om de zoete smaak van de aardbeien te behouden, zijn de bessen gevriesdroogd. Jenny en haar team hebben een eigen, duurzame vriesdroger gebouwd. In tegenstelling tot andere commerciële vriesdrogers werkt deze niet op olie en verbruikt hij 72% minder elektriciteit.
Deze innovatie werd genomineerd voor de titel "Noords Visiehouder van het Jaar 2022"!
De chocolade wordt gemaakt in de chocoladefabriek in Umeå door chocolade-Jenny en haar team. Laat de chocolade langzaam smelten in de mond voor de beste smaakervaring.
Gebruiksaanwijzing
Laat de chocolade langzaam smelten in de mond (niet op kauwen).
Tip van Chocolade-Jenny
De chocolade is gemaakt in de chocoladefabriek in Umeå door chocolade-Jenny en haar team. Zij raden aan om de chocolade langzaam te laten smelten in je mond.
Houd er rekening mee dat de chocolade op warme dagen kan smelten als deze in je brievenbus blijft liggen.
Ingrediënten
*Met de hand gemalen cacaobonen, *suiker, *cacaoboter, gevriesdroogde aardbeien.
*Biologische ingrediënten SE-EKO-01
Gewicht: 90 gram
Bewaar op een koele plaats bij 16-18 graden. Geniet op kamertemperatuur.
Voedingswaarde per 100g:
Energie: 585 kcal
Energie: 2448 kJ
Vetgehalte: 43,2 g - waarvan verzadigd vet: 25,2 g
Koolhydraten: 46,8 g - waarvan suikers: 30,1 g
Eiwit: 8,1 g
Zout: <0,05 g
Allergie-informatie
Glutenvrij, Melkvrij, Notenvrij en Sojavrij, en tevens Veganistisch. Er worden geen levensmiddelen met gluten verwerkt in de chocoladefabriek.
Oorsprong grondstof
Cacaobonen: Naranjillo, Huanúco, Peru en Cacao del Alto, Guayas, Ecuador
Suiker: Noordse suiker
Aardbeien: Zweden
Beste "ChokladJenny" Nordic Chocolate heeft een eigen chocoladefabriek in Umeå! Haar passie, kennis en holistische benadering zijn bekroond met zowel bronzen als zilveren medailles op de Chocolate Awards, Europees en genomineerd op wereldniveau! Haar ongelooflijk lekkere chocolade - van boon tot reep - heeft nu een plaats gekregen op het schap van de winkel en in mijn hart.
Lees en geniet van Jenny's ongelooflijke inzet!
"Wij maken echte chocolade, van boon tot reep. Onze handgemaakte bean-to-bar chocolade Vintage Plantations wordt gemaakt in Umeå, van biologische cacao en rietsuiker. We brengen op smaak met noordelijke bessen en medicinale planten die lokaal zijn gedroogd en gemalen. We schillen, roosteren en malen cacaobonen op steen in een voorzichtig proces om de vezels, antioxidanten en unieke smaak van de cacao te behouden. Daarom heeft de chocolade een rustieke structuur. We importeren de cacaobonen rechtstreeks uit Zuid-Amerika. De boeren krijgen opleiding en eerlijke betaling. Al in 2008 begonnen we met ons werk om de boeren te versterken om een hoge kwaliteit cacao te ontwikkelen. Dit kwaliteitswerk biedt hen levenslange kennis en garandeert eerlijke inkomsten voor toekomstige generaties."
- Oprichter Jenny Berg