Biologische en Vegan Chocola Wit (haver/Oat) met Wilde Bosbessen Limited Edition! | Door de bosbessen heeft de witte haver chocolade een prachtige diep paarse kleur gekregen!
BIO ECO Pure Chocolade uit Noord-Zweden! BEAN TO BAR (van boon naar reep)
Witte vegan chocolade van haver met een (h)eerlijke wilde bosbessen uit Zweden!
De blauwe kleur komt uitsluitend van bosbessen die samen met de chocolade zijn gemalen.
Gebruiksaanwijzing
Laat de chocolade langzaam smelten in de mond (niet op kauwen).
Tip van Chocolade-Jenny
De chocolade is gemaakt in de chocoladefabriek in Umeå door chocolade-Jenny en haar team. Zij raden aan om de chocolade langzaam te laten smelten in je mond.
Houd er rekening mee dat de chocolade op warme dagen kan smelten als deze in je brievenbus blijft liggen.
Ingrediënten
*Suiker, *cacaoboter, *haver, wilde Zweedse bosbessen (blauwe bessen).
Gewicht: 90 gram
Bewaar op een koele plaats bij 16-18 graden. Geniet op kamertemperatuur.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g
Energie: 518 kcal / 2162 kJ
Vetgehalte: 28,2 g – waarvan verzadigd vet 16,1 g
Koolhydraten 59,7 g – waarvan suikers 45,0 g
Eiwit: 3,6 g
Zout: 0,1 g
Allergie-informatie
Glutenvrij, Melkvrij, Notenvrij en Sojavrij, en tevens Veganistisch. Er worden geen levensmiddelen met gluten verwerkt in de chocoladefabriek.
Oorsprong grondstof
Herkomst Cacaobonen: Naranjillo, Huanúco, Peru en Cacao del Alto, Guayas, Ecuador
Suiker: Noordse suiker
Blauwe bosbessen: Zweden
Chocolade-Jenny
De Zweedse "ChokladJenny" oprichtster van Nordic Chocolate heeft een eigen chocoladefabriek in Umeå! Haar passie, kennis en holistische benadering zijn bekroond met zowel bronzen als zilveren medailles op de Chocolate Awards, Europees en genomineerd op wereldniveau! Haar ongelooflijk lekkere chocolade - van boon tot reep - heeft nu een plaats gekregen op het schap van de winkel en in mijn hart.
Lees en geniet van Jenny's ongelooflijke inzet!
"Wij maken echte chocolade, van boon tot reep. Onze handgemaakte bean-to-bar chocolade Vintage Plantations wordt gemaakt in Umeå, van biologische cacao en rietsuiker. We brengen op smaak met noordelijke bessen en medicinale planten die lokaal zijn gedroogd en gemalen. We schillen, roosteren en malen cacaobonen op steen in een voorzichtig proces om de vezels, antioxidanten en unieke smaak van de cacao te behouden. Daarom heeft de chocolade een rustieke structuur. We importeren de cacaobonen rechtstreeks uit Zuid-Amerika. De boeren krijgen opleiding en eerlijke betaling. Al in 2008 begonnen we met ons werk om de boeren te versterken om een hoge kwaliteit cacao te ontwikkelen. Dit kwaliteitswerk biedt hen levenslange kennis en garandeert eerlijke inkomsten voor toekomstige generaties."
- Oprichter Jenny Berg